Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Oss Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Oss

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

OSS

Afvoer verstopt Oss?

Afvoer verstopt Oss? Een goede oplossing vinden voor een verstopte afvoer kan verwarrend zijn. Op het internet worden veel verschillende methodes en gereedschappen gegeven, waarmee jij mogelijk je afvoer kan ontstoppen. Het is soms onduidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen je daarom graag met een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Bel vrijblijvend naar 0412 205 698 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst Oss

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Oss? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Oss, zijn snel ter plaatse. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat kan houden.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppen Oss lost het graag voor je op! Je kunt ons bereiken via  0412 205 698 om jouw verstopping te bespreken met een rioolspecialist van Ontstoppen Oss.

Ontstoppen Oss Logo
Loodgieter ontstoppen Oss afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer jouw afvoer niet helemaal meer goed doorloopt, is de kans groot dat je te maken hebt met een verstopping. In sommige gevallen kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Daarom hebben wij een aantal waardevolle tips voor jou op een rij gezet.

Loopt de afvoer hierna nog steeds niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 0412 205 698. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt regelmatig voor dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. In veel gevallen ligt het probleem dan ligt bij vieze filters. Om die reden doe je er goed aan deze te controleren.

Veel filters zijn eenvoudig te verwijderen. Op het moment dat je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze eenvoudige handeling het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Oss
Afvoer verstopt Oss

Sifon

Sifon legen

Tegenwoordig zijn veel afvoeren voorzien van een sifon. Een sifon is de stankafsluiter die op afvoerbuizen gemonteerd kan worden. Het komt met enige regelmaat voor dat een sifon zijn werking verliest. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenkant van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe verhelp je dit probleem? In veel gevallen kan je de sifon gemakkelijk loshalen en het vuil eruit halen. Daar daarna de sifon weer terug op zijn oude plek. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) zeer goed kan werken wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe werkt dit? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Voor het beste resultaat raden wij je aan dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Oss Leiding
Riool ontstoppen Oss graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een plopper op de gootsteen zetten.

Hoe doe je dit? Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Is het nog niet gelukt, en heb jij extra hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Oss om jouw klus te bespreken met onze experts via 0412 205 698.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een afvoerverstopping los te laten komen is een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Stop de veer met het uiteinde in de verstopte afvoer. Zet hierbij niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht aan de binnenzijde van de afvoer. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer uit de afvoer verwijdert.

Waneer het gelukt is, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Heb je nog steeds problemen? Bel ons nu direct via 0412 205 698. Dan zorgt Ontstoppingsdienst Oss voor de rest!

Graven riool Oss
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn verschillende manieren waarop een afvoerverstopping kan ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld door het ophopen van vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een andere optie is een breuk in de leiding. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er vuil ophoopt in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 0412 205 698.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het belangrijk dat je de afvoer in goede staat houdt. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is natuurlijk niet verstandig om frituurvet, olie of etensresten door de afvoer te spoelen.

Vrijwel altijd ontstaan verstoppingen geleidelijk. Om die reden is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit kan hardnekkige verstoppingen voorkomen.

Ontstoppen Oss beschikt over goede meetapparatuur waarmee wij gemakkelijk de staat van de afvoer kunnen controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0412 205 698.

Loodgieter Oss Ontstoppen
WC ontstoppen Oss

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je snel een goede oplossing wilt voor je verstopte afvoer, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van de uit te voeren de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Eén ding is zeker, wij zorgen altijd voor een eerlijke prijs. Wij starten pas met onze werkzaamheden op het moment we jouw goedkeuring hebben.

De rioolspecialisten van ontstoppen Oss zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing!

Wil je snel een oplossing voor jouw verstopte afvoer? Bel dan snel naar 0412 205 698.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-oss

WC verstopt

Heb je te maken met een wc verstopping? En woon je in Oss of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Oss. Wij zijn altijd zo snel mogelijk ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-oss-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Oss

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Oss en omstreken? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-oss-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Oss

Woon jij in Oss en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je te maken met een beginnende verstopping? Voorkom vervelende verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij kunnen met spoed ter plaatse komen. Maak direct een afspraak!

loodgieter-oss-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een verstopping in je riool? En woon jij in Oss en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Oss.

Loodgieter Oss Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Oss en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Oss! Wij geven je passend advies en zorgen voor de beste oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Oss

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Oss en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0412 205 698.

Verstopping Oss

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Oss

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Oss Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Ontstoppen Oss heeft bij ons een wc ontstopt. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppen Oss. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Oss

Bij ons heeft Ontstoppen Oss de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

TOP Oss

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Oss.

Brandweer Kazerne Oss

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0412 205 698

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Oss

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Oss