Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Oss Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Oss

Wij verhelpen jouw riool verstopping

OSS

Riool ontstoppen Oss?

Riool ontstoppen Oss? De snelste manier om een riool te ontstoppen is het probleem zelf oplossen. Op die manier hou je de (stank)overlast zo klein mogelijk. Alleen kan het oplossen nog wel eens voor problemen zorgen. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer je vragen hebt. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 0412 205 698 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Oss staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Er is één grote vraag: op welke plaats is de riolering verstopt? Tevens is dit het beginpunt om je riool te ontstoppen. 

Op het moment dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Dit zijn voorbeelden die mogelijk een verstopping in de rioleringsleidingen verklaren. Wij rade je aan hier zo snel mogelijk een rioolspecialist bij te halen. Hiermee voorkom je dat het probleem nog erger wordt.

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de gootsteen staan of wordt het water in de douch bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Dan zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen ervoor dat er een ophoping achter het afvoer en de sifon van vuil ontstaat. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de oorzaak van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit kun je eenvoudig doen door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer waarschijnlijk niet verstopt.

Blijft het water staan en blijkt het toch een verstopping? Dan kun je het beste bellen met 0412 205 698 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Oss Logo
Loodgieter ontstoppen Oss afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtige manier voor het ontstoppen van een riool, maar tegelijkertijd ook een risicovolle manier. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Maak bijvoorbeeld eerst gebruik van een ontstoppingsveer, plopper of soda.

Wil je toch aan de slag met een hogedrukreiniger? Zorg dan dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. 

Hoe doe je dit? Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Spuit hierna de afvoer ongeveer drie minuten goed door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Oss op 0412 205 698.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een zeer effectief middel wanneer je riool wordt verstopt door dingen als een prop restafval. Deze flexibele veer druk je gemakkelijk in de verstopte afvoer. Spoel vervolgens de afvoerbuis wel goed door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt er namelijk voor dat ook het laatste beetje aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dat begrijpen we goed. Op het moment dat je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel Ontstoppingsdienst Oss via 0412 205 698.

Ontstoppen afvoer Oss
Ontstoppingsdienst Oss

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van de ouderwetse ontstopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper creëert zuigkracht. Hiermee kan je de verstopping simpel ontstoppen.

Pak de plopper. Hou deze een tijdje onder een warme kraan om deze flexibeler te maken. Druk de ontstopper vervolgens tegen de afvoerwand. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het in sommige gevallen noodzakelijk om een aantal keer te ‘ploppen’.

Heb je het idee dat het gelukt is? Spoel de afvoer daarna dan goed door met water. Ook hier raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat ook de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 0412 205 698.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al vaker genoemd als een effectieve ontstoppingsmanier. Hierbij is soda vaak naar voren gekomen als hulpmiddel. Daarentegen is soda ook een opzichzelfstaande manier die goed kan het bijdragen bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in een emmer met warm water. Gooi de emmer vervolgens leeg in de verstopte afvoer. Laat dit een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met heet water. Voor een optimaal resultaat kun je dit het best een aantal keer herhalen.

Soda heeft namelijk een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten van de afvoerwand. Soda is dus goed te gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Oss op 0412 205 698.

Ontstoppen Oss Leiding
Riool ontstoppen Oss graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouwmarkten of supermarkten bieden een groot assortiment van ontstoppingsmiddelen aan. Echter kan het gebruik van een aantal van deze middelen leiden tot beschadigingen aan de binnenkant van de afvoer. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking op de afvoerwand.

Daarnaast vervuil je hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. Om die redenen raden wij je aan deze mideelen niet te gebruiken.

Wil jij jouw verstopping wél op een verantwoorde en professionele manier laten ontstoppen? Bel dan snel met Ontstoppingsdienst Oss op 0412 205 698.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Geeft het ontstoppen van je riool nog geen effect  Schakel dan de hulp onze rioolspecialisten in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op het gebied van ontstoppen. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Oss en omstreken? In veel gevallen staan we dezelfde dag nog voor je deur. Bel daarom nu naar 0412 205 698.

Graven riool Oss

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-oss

WC verstopt

Heb je te maken met een wc verstopping? En woon je in Oss of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Oss. Wij zijn altijd zo snel mogelijk ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-oss-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Oss en omstreken? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-oss-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Oss

Woon jij in Oss en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je te maken met een beginnende verstopping? Voorkom vervelende verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij kunnen met spoed ter plaatse komen. Maak direct een afspraak!

loodgieter-oss-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Oss

Heb jij te maken met een verstopping in je riool? En woon jij in Oss en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Oss.

Loodgieter Oss Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Oss en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Oss! Wij geven je passend advies en zorgen voor de beste oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Oss

De riolspecialisten van Ontstoppen Oss lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Ontstoppen Oss biedt de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0412 205 698.

Partners: riool.jouwbegin , riool.beginspot , Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , riool.startbeurs , riool.web-directory , riool.linkjespagina , riool.vinddirect  , riool.onzestart , riool.linkmee

Verstopping Oss

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Oss!

Riool Oss

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Oss Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Ontstoppen Oss heeft bij ons een wc ontstopt. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppen Oss. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Oss

Bij ons heeft Ontstoppen Oss de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

TOP Oss

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Oss.

Brandweer Kazerne Oss

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0412 205 698

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Oss

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Oss