Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Oss Logo

Ontstoppen

WC verstopt Oss

Wij verhelpen jouw wc verstopping

OSS

WC verstopt Oss?

WC verstopt Oss? Wanneer je te maken hebt met een wc verstopping, is dat erg vervelend. Maar helaas kan het iedereen wel eens overkomen. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Niet bepaald prettig dus!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je je wc liever ontstoppen door ervaren ontstoppers van Ontstoppen Oss? Bel gratis naar 0412 205 698 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voordat je aan de slag gaat: We raden je aan om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je eenvoudig doen met een oude doek of een zeil. Je weet nu zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Oss Logo
Loodgieter ontstoppen Oss afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om dit probleem te verhelpen, is het van belang dat je de oorzaak van de verstopping weet. In veel gevallen is dit een vast object in de leidingen de oorzaak.

Ook kan het voorkomen dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een werkwijze te hanteren waarmee je de verstopping naar boven kan brengen.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Oss op 0412 205 698.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar vanaf de buitenkant? Dan kun je er in veel gevallen zelf bij komen.

In veel gevallen ligt de oorzaak bij de kronkel in de wc afvoer. Wanneer dit het geval is kun je dit vaak makkelijk op te lossen. Trek eerst een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Dingen als papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen.

Wanneer het een groter object is, denk aan een hele wc rol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet. 

Laat je het liever door een ervaren rioolspecialist doen? Dit is begrijpelijk. Bel dan de spoedservice van Ontstoppingsdienst Oss via 0412 205 698.

Ontstoppen afvoer Oss
Ontstoppingsdienst Oss

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen plaats in de leidingen? Is de kans groot dat deze veroorzaakt worden door dingen als papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Een goedwerkende methode is wasmiddel. Het is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe werkt dit? Vul als eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in het verstopte toilet. Gooi vervolgens  de emmer met warm water leeg in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Gooi geen kokend water in het toilet. Dit kan het porselein van het toilet beschadigen.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Oss om jouw klus te bespreken 0412 205 698.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Maak dan gebruik van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Maak voor je begint de ontstopper flexibel door deze onder warme kraan te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Druk de ontstopper vervolgens rustig in de toilethals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt, zodat er zo min mogelijk lucht bij kan komen.

Trek vervolgens de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: druk de ontstopper niet te hard tegen de leidingwand aan. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. Bij het ontstoppen met een ontstopper gaat het namelijk om de kracht van het terugtrekken.

Ontstoppen Oss Leiding
WC verstopt Oss

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees voorzichtig wanneer je gebruik maakt van een ontstoppingsveer om de verstopping te verhelpen. Schade aan de leidingen kan namelijk het gevolg zijn van het verkeerd gebruiken van de ontstoppingsveer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppingsdienst Oss om jouw klus te bespreken 0412 205 698.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een verstopping in je toilet lukt helaas niet altijd zelf. Soms zit de oorzaak op een andere plek of is het simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Oss er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van de meest complexe en hardnekkige verstoppingen.

De loodgieters van Ontstoppen Oss werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Daarnaast helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en voorzien we je van een advies.

Wij zorgen dat je toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 0412 205 698 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Oss

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-oss

WC verstopt

WC verstopt Oss

Heb je te maken met een wc verstopping? En woon je in Oss of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Oss. Wij zijn altijd zo snel mogelijk ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-oss-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Oss en omstreken? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-oss-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Oss

Woon jij in Oss en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je te maken met een beginnende verstopping? Voorkom vervelende verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij kunnen met spoed ter plaatse komen. Maak direct een afspraak!

loodgieter-oss-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een verstopping in je riool? En woon jij in Oss en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Oss.

Loodgieter Oss Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Oss en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Oss! Wij geven je passend advies en zorgen voor de beste oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0412 205 698

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Oss

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Oss